Ki Kevin Murphy?

A divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és a filmeken átivelő hosszú karrierjével Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza. Sztárok hosszú listájából álló klientúrája és számtalan nagy nevű magazinnak világszerte végzett munkája miatt nemzetközileg elismert. Melbourne-ben született, stylist karrierjét gyakornokként kezdte lenyűgöző karrierje immár két évtizedet ölel át.

COLOR.ME HAJFESTÉK

A Kevin.Murphy COLOR.ME hajfesték egy festék mely ápolja és táplálja a hajat! A COLOR.ME ammóniamentes, méz alapú shea vajat, gránátalmát, csipkebogyót mandulát tartalmazó hajfeték, mellyel a legtermészetesebb módon érhető el a tartós hajfestés.

KEVIN.MURPHY TERMÉKEK

A Kevin.Murphy termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melynek mindegyike szulfát és parabén mentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat.

A Kevin.Murphy termék család választ ad a hajformázás kihívására. A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat. A termékek kiegészítik egymást, nem kell tartanunk a túlzott termékfelvitel eddig megszokott következményeitől, nem zsirosítják a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.

A Kevin.Murphy termékekkel bármi elkészíthető, csak a képzelet szab határt. A Kevin.Murphy samponok, balzsamok, pakolások és a styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést és természetes aromaterápiás ápolást biztosítanak minden hajtípus számára.

Kevin.Murphy semmilyen módon nem árt az állatoknak, nem végez állatkísérleteket. Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre.