bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel
Image Alt

KEZELÉSEINK

Treat.Me

A Treat.Me kezelésnek köszönhetően a roncsolt haj újra egészséges lesz!
Csak 8 990 Ft!

MOISTURE

Intenzív hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra.

ELIXIR

Az ELIXIR FLACON erőt ad a hajnak és katalizátorként működik minden kezelésnél. A nádcukor kivonat, AHA sav és egyéb erőteljes antioxidánsok gondoskodnak a haj szerkezetének javulásáról.

 

KEVIN MURPHY HAJKÖTÉS JAVÍTÓ

A természet legjava, a bőrápolás technológiai összetevőivel! Molekurális szinten kifejtett hatása által garantáltan javul a haj szerkezete, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetikai minőségű ápolást nyújtanak a haj és fejbőr számára. Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz hámréteget illetve lerakódott szennyeződéseket a hajról. A kezelések pótolják az elvesztett nedvességet és erőt, garantálva a puha tapintású és csillogó hajat. Válassz az intenzív kezelések közül, vagy kényeztesd hajad a kozmetikai ápolást nyújtó Kevin.Murphy Experience kezeléssel.

OLAPLEX

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentesadalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékekhez keverünk, legyen szó hajfestékről , szőkítőről vagy hajszínvilágositásról.
A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémia behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé töredezett haj! Az OLAPLEXET olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Vameron Diaz vagy Kim Kardashian.

Mit fogsz tapasztalni az OLAPLEX kezelés után?

Először is a hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

Hajkötést sokszorozó kezelés az OLAPLEX-el

A forradalmian új formulát, önálló hajkötés sokszorozó kezelésként is igénybe tudod venni. A kezelés időtartama 1 óra. Akkor ajánljuk, ha a hajad nagy igénybevételnek volt vagy lesz kitéve, és rendkívül erős ápolást igényel.

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password