bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN

9749 Ft (nettó: 9749 Ft)

Kötésépítő, színvédő pakolás

150ml

- +
Cikkszám: Kmleavp Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN
​​Kötésépítő, színvédő pakolás

Könnyű, hajban maradó permet, amely belülről kezeli a hajat, erősíti a haj ellenálló képességét az erősebb és egészségesebb haj érdekében. Megőrzi a festett hajszín tartósságát, élénkségét és védi a hajat a környezeti stressztől, miközben táplálja, hidratálja. Kötésjavító és kötéssokszorozó technológiája javítja a haj állagát. Minden használat után egyre jobb és jobb eredményt érhet el. 

Alkalmazása:
Permetezze a nedves hajra, fésülje át és hagyja hatni.
Nem kell kiöblíteni a hajból!
A legjobb eredmény érdekében használja a teljes EVERLASTING.COLOUR termékcsaládot.

TULAJDONSÁGOK

  • Savas pH-jú pakolás
  • Lezárja a színek
  • Kötés építő
  • Ragyogást teremt
  • Helyreállít
  • Táplál és hidratál
  • Súlytalan
  • Javít és erősít

ÖSSZETEVŐK
Hidrolizált növényi fehérjék (KM.BOND)segítik a kutikulába való behatolást. Ezeket a kötésépítő és szaporító fehérjéket úgy alakították ki, hogy védőpajzsot képezzenek. Belülről védi a haj felületét a súrlódástól, a sérülésektől és a kémiai károsodások miatti kutikula elvesztétől.
Moringa Oleifera mag kivonat védi a hajat a környezeti szennyezés által okozott stressztől, és kondicionálással és erősítéssel segít helyreállítani.
Inulin (Chicory Root Extract) egy természetes prebiotikus rost, amely támogatja a fejbőr természetes mikrobiómát a fejbőr egészségének javítása és a haj hidratáltsága, fénye és simasága érdekében.
ILLUMINATE Complex javítja a festett haj fényét és puhaságát, és javítja a mosásállóságot, miközben hővédelmet nyújt.
CHROMATIC Complex: hidrofób filmképző komplex, amelyet arra terveztek, hogy segítse a hajszálak védelmét és a szín fakulását a környezeti tényezők, például az UVA/UVB sugárzás miatt.

 

 

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password