bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

Gisou hajban maradó kondicionáló

13490 Ft (nettó: 13490 Ft)

Gisou leave-in conditioner

150ml

- +

Leírás

Gisou hajban maradó kondicionáló, mézzel 🍯

A hajápolás és a méhészet iránti szenvedélyből született – ez a mesterség már hat generáció óta a családban van, és a fenntartható forrásból származó méz minden keverék középpontjában áll – a Gisou-t Negin Mirsalehi alapította 2013-ban. Anyja titkos méze.
A Honey Infused Leave-In Conditioner a puhább, selymesebb, fényesebb haj titka. Ez a lágy, virágos illattal átitatott szuperhős spray kibontja a hajat, miközben segít megerősíteni és elősegíti a formázást.

 

Összetevők:

Aqua (Water/Eau), Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Adansonia Digitata Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Mel (Honey/Miel)*, Sodium Benzoate, Hydroxypropyltrimonium Honey, Panthenol, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Benzyl Alcohol, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Sorbic Acid, Saccharomyces/Iron Ferment, Potassium Sorbate, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Coumarin**, Hexyl Cinnamal**, Limonene**, Linalool**. * Honey sourced from the Mirsalehi Bee Garden / Miel des ruches du jardin Mirsalehi. ** Naturally occurring allergens / Allergènes naturels.

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password