bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

GOODBYE BOTOX – hialuronsav ital

10990 Ft (nettó: 10990 Ft)

Goodbye botox

Hialuronsav ital

500ml

- +

Leírás

GOODBYE BOTOX – hialuronsav ital

GOODBYE BOTOX – hialuronsav ital vegán hialuronsav tartalmú, 100% természetes fiatalság ital természetes narancsos ízzel.

A vegán hialuronsav a legtisztább. EU-ban készült, a legmagasabb nemzetközi minőségi szabványok szerint. 100%-ban természetes aromával és színben kapható.

A GOODBYE BOTOX – hialuronsav ital GMO mentes, gluténmentes, laktózmentes, szójamentes VEGÁN termék, és mogyorószármazékot sem tartalmaz.

Használat

Napi javasolt mennyiség: 15 ml

Használat előtt jól felrázandó.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és két hónapon belül elfogyasztandó.

Minden Your Vitamin termék folyékony állagú, így a tablettáknál/kapszuláknál hatékonyabb a felszívódásuk. Akár 98%-át is felhasználja a szerveztünk a tablettákkal/kapszulákkal szemben, amelyeknek csak 39-53%-a hasznosul.

Minden Your Vitamin termék 500 ml-es kiszerelésben elérhető, így a napi ajánlott mennyiséget betartva 20-33 napos kezelésre elegendőek. Használja a csomagolásban található adagoló poharat.

Minden Your Vitamin terméken külön fel van tüntetve az ajánlott fogyasztási mennyiség. A vitaminok nagyon koncentráltak, így nem kell többet fogyasztani, mint a javasolt napi adag.

A táplálékkiegészítők használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást.

Figyelmeztetés! Terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén, kérjen tanácsot kezelőorvosától.

Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a felhasználást.

OGYÉI SZÁM: 23719/2020

 

 

 

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password