bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

Invisibobble Power hajgumi átlátszó

1800 Ft (nettó: 1800 Ft)

power hajgumi

crystal clar

3db

- +

Leírás

invisibobble power termékleírás

Tulajdonságai:

Többé nem kell a hajgumikkal bajlódnia. Az invisibobble Power hajgumi nem hagy nyomot haján, és megelőzi a haj töredezését. Biztonságosan használható a vékonyszálú hajon is. Mindennapi viseletre alkalmas, nem terheli meg a hajat, és könnyen kivehető a hajból. A haj könnyen kifésülhető és nem látható benne a hajgumi nyoma.

  • nem töredezik a haj használatával
  • kíméletes műanyagból készült
  • nem hagy nyomot a hajon
  • nem tartalmaz fémet
  • higiénikus termék
  • erős tartás

Használata:
Formázza kedve szerint a frizuráját és fogja össze haját a hajgumival..

invisibobble a márkáról

Az invisibobble német márka teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét. A nevezett cég forradalmi terméke, amelyet nagyon rövid idő alatt az egész világ megkedvelt, egy egyedülálló, spirális, telefonzsinór-darabra emlékeztető, műanyag hajgumi. Ez az egyedülálló invisibobble hajgumi forma egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó copfokkal, ami túlzottan összeszorítja és húzza a hajat, és fejfájást okoz. Az invisibobble hajgumi egész nap a helyén tartja a copfot, meggátolja szétcsúszását, és nem hagy benyomódást a hajon.

Mivel az invisibobble hajgumi úgy néz ki, mint egy eredeti, színes karkötő, egész nap a kezén viselheti, és így bármikor elérhető! Az invisibobble hajgumik antiallergén anyagból készülnek, tehát valóban mindenki számára alkalmasak! A legzseniálisabb felfedezések nagyon gyakran az abszolút egyszerűségen alapulnak! A praktikus invisibobble hajgumikat annyira meg fogja kedvelni, hogy a szokványos hajgumikhoz már sohasem akar majd visszatérni!

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password