bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

Invisibobble original hajgumi rose muse

1800 Ft (nettó: 1417 Ft)

hajgumi

rose muse

3db

- +

Leírás

invisibobble Original termékleírás

Ha egyszer kipróbálja, soha többé nem akarja letenni! Az invisibobble Original hajgumik szabadalmaztatott spirálformájába már világszerte beleszerettek. A hajgumik ennek köszönhetően maradnak szilárdan a helyükön, ugyanakkor nem hagynak nyomot a hajon – még egész napos viselet után sem. Sima felületük a száraz és a nedves hajat is kímélik, és egy klasszikus lófarkat éppúgy megtartanak, mint a bonyolult frizurákat.

Ha pedig az invisibobble Original éppen nem hajgumiként funkcionál, egyszerűen egyedi, divatos karkötővé változhat. Válassza a színes vagy az átlátszó változatot, és ismerkedjen meg ezzel a forradalmi kiegészítővel!

Tulajdonságai:

  • spirálformája kíméli a hajat
  • erősen tart és nem csúszik el
  • nem hagy nyomot a hajon és nem tépi
  • higiénikus és könnyen tisztítható
  • száraz és nedves hajon is használható

Használata:
Használja az invisibobble Original hajgumit a klasszikus hajgumihoz hasonlóan, és formázzon lófarkat, fonatot vagy bármilyen más frizurát! Szennyeződés esetén mossa meg vízzel és hagyja megszáradni.

invisibobble a márkáról

Az invisibobble német márka teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét. A nevezett cég forradalmi terméke, amelyet nagyon rövid idő alatt az egész világ megkedvelt, egy egyedülálló, spirális, telefonzsinór-darabra emlékeztető, műanyag hajgumi. Ez az egyedülálló invisibobble hajgumi forma egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó copfokkal, ami túlzottan összeszorítja és húzza a hajat, és fejfájást okoz. Az invisibobble hajgumi egész nap a helyén tartja a copfot, meggátolja szétcsúszását, és nem hagy benyomódást a hajon.

Mivel az invisibobble hajgumi úgy néz ki, mint egy eredeti, színes karkötő, egész nap a kezén viselheti, és így bármikor elérhető! Az invisibobble hajgumik antiallergén anyagból készülnek, tehát valóban mindenki számára alkalmasak! A legzseniálisabb felfedezések nagyon gyakran az abszolút egyszerűségen alapulnak! A praktikus invisibobble hajgumikat annyira meg fogja kedvelni, hogy a szokványos hajgumikhoz már sohasem akar majd visszatérni!

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password