bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

K18 molekuláris repair kezelés 50ml

22990 Ft (nettó: 22990 Ft)

K18

hajban maradó regeneráló maszk

50ml

- +

Leírás

K18 molekuláris repair kezelés
K18 MASZK OTTHONI HASZNÁLATRA
A hajat érő károk folyamatosak, ezért a K18 termékeket is javasolt folyamatosan használni. Az otthoni kezelés által
a haj folyamatosan megújul, a haj integritása valamint a kezelés hatása hosszabb ideig fennmarad. Mivel ez egy progresszív kezelés, a haj állapota minden egyes alakalom után jobb lesz.

Mit gondolsz? Mi mindent tudsz a hajról?
Amikor a haj tönkremegy, akkor a haj belső szerkezetét alkotó polipeptid láncok (keratin láncok) elvékonyodnak, majd eltörnek. A haj rugalmasságáért és erőnléti állapotáért felelős alapvető hajszerkezet megsérül, ennek következtében a haj veszít rugalmasságából, és fényességéből, illetve nem lesz egészséges kinézetű, érzetű.
A haj legmélyebb rétegeibe utazva a mi forradalmi K18 Peptidünk eljut az alapvető szerkezeti keratin láncokhoz, pont olyan méretben és formában, hogy ott képes legyen újra összekötni az eltört láncokat. A haj teljesen megújul, visszanyeri eredeti erejét és rugalmasságát.

Amikor a biotechnológia
és a hajápolás
találkoznak
Egy évtizednyi laboratóriumi kutató munka után, ami alatt teszteltük és ellenőriztük az emberi hajat alkotó összes keratin genomhoz tartozó aminosav-szekvenciákat, felfedeztünk egy egyedi sorrendbe szerveződött peptidet (bioaktív peptidet), amely képes a sérült hajat visszaállítani eredeti, fiatalos állapotába. Ez a mi K18Peptid-ünk.
A K18Peptid egy szabadalmaztatott, molekurális szinten ható forradalmi termék, klinikailag bizonyított, hogy mindössze 4 perc alatt helyreálítja a sérült hajat a következő esetekben.

 

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password