bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

KILLER.CURLS RINSE

9239 Ft (nettó: 9239 Ft)

killer.curls

balzsam

250ml

- +

Leírás

KILLER.CURLS RINSE

TÁPLÁLÓ ZABTEJES BALZSAM GÖNDÖR HAJRA

KONDICIONÁLÓ, AMELY MÉLYEN HIDRATÁL ÉS ERŐSÍT, CSÖKKENTI A TÖRÉS VALÓSZÍNŰSÉGÉT. VÉD A SZÍNFAKULÁSSAL SZEMBEN, ÉS FINOMÍTJA A TEXTÚRÁT A PUHA ÉS RUGALMAS FÜRTÖKÉRT, AMELYEK FÉNYESEK ÉS HATÁROZOTTAK.

ALKALMAZÁSA: VIDD FEL A FRISSEN MOSOTT HAJRA, HAGYD HATNI 1-2 PERCIG, MAJD ÖBLÍTSD LE. A LEGJOBB EREDMÉNY ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN FOLYTASD A STYÉINGOT A KILLER.TWIRLS VAGY A CURLS TERMÉKCSALÁD TÖBBI TAGJÁNAK VALAMELYIKÉVEL.

 

TULAJDONSÁGOK

  • HIDRATÁLÓ ÉS TÁPLÁLÓ
  • TÁMOGATJA A GÖNDÖR FÜRTÖKET
  • ERŐSÍT
  • FINOMÍTJA A TEXTÚRÁT
  • IDEÁLIS TERMÉSZETESEN GÖNDÖR ÉS DAUEROLT HAJHOZ
  • KIEMELI A HAJ FÉNYÉT
  • SZÍNBIZTOS
  • VEGÁN

 

Összetevők:

A BIO ZABTEJ MÁS ÖSSZETEVŐKKEL KIEGÉSZÍTVE CSÖKKENTHETI A TÖREDEZÉST ÉS KISIMÍTJA A KUTIKULÁT. A ZABMAG FEHÉRJÉKBŐL ÁLLÓ ZSÍRSAVAKAT TARTALMAZ, AMELYEK HIDRATÁLJÁK ÉS TÁPLÁLJÁK A HAJAT. A TERMÉSZETES FAGGYÚHOZ HASONLÓ PROFILLAL A ZABMAGBÓL SZÁRMAZÓ ZSÍRSAVAK VÉDŐRÉTEGET KÉPEZNEK ÉS MINIMALIZÁLJÁK A NEDVESSÉGVESZTESÉGET.
A RICINUSMAGOLAJ SEGÍT JAVÍTANI A FÉNYESSÉGET ÉS A TÖREDEZETTSÉGET, MIVEL GAZDAG RICINOLSAVBAN, EGY HOSSZÚ LÁNCÚ ZSÍRSAVBAN, AMELY SEGÍT KISIMÍTANI ÉS FINOMÍTANI A HAJ SZERKEZETÉT. EZ A PROFIL AZT IS JELENTI, HOGY TÖKÉLETES NEDVESSÉGMEGKÖTŐ ANYAG A NEDVESSÉG LEZÁRÁSÁRA ÉS A HAJSZÁLAK TÁPLÁLÁSÁRA.
AVOKÁDÓOLAJ AZ EGYSZERESEN TELÍTETLEN ZSÍROKAT TARTALMAZÓ AVOKÁDÓOLAJ MÉLYEN BEHATOL, ÉS TÁPLÁLJA A HAJAT, AHELYETT, HOGY A TETEJÉRE ÜLVE BEVONNÁ A HAJAT. RENGETEG VITAMINT, LIPIDET ÉS ANTIOXIDÁNST TARTALMAZ, AMELYEK MÁS ÖSSZETEVŐKKEL EGYÜTTMŰKÖDVE CSÖKKENTIK ÉS SIMÍTJÁK A TÖREDEZÉST, VALAMINT FELÉLESZTIK A TÖRÉKENY HAJAT. AZ AVOKÁDÓOLAJ SEGÍTHET LEZÁRNI A KUTIKULA SEJTJEIT, HOGY A HAJ SIMÁNAK ÉS FÉNYESNEK TŰNJÖN.

 

 

 

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password