bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

KILLER.CURLS WASH

9134 Ft (nettó: 9134 Ft)

killer curls

sampon

250ml

- +

Leírás

KILLER.CURLS WASH

TÁPLÁLÓ ZABTEJES SAMPON GÖNDÖR HAJRA

GYENGÉDEN TISZTÍTJA A HAJAT, MIKÖZBEN VÉDI A KUTIKULÁT. ZSÍRSAVAKBAN GAZDAG ÖSSZETEVŐI MEGŐRZIK A HAJ EREJÉT ÉS MEGTARTJÁK A NEDVESSÉGET, HOGY JAVÍTSÁK A TEXTÚRÁT AZ EGÉSZSÉGES, FÉNYES HAJÉRT.

ALKALMAZÁSA: VIDD FEL A NEDVES HAJRA, MAJD MASSZÍROZD BE A HAJBA ÉS A FEJBŐRBE. ÖBLÍTSD LE ÉS ISMÉTELD MEG.

TULAJDONSÁGOK


HIDRATÁLÓ ÉS TÁPLÁLÓ

  • TÁMOGATJA A GÖNDÖR FÜRTÖKET
  • FINOMÍTJA A TEXTÚRÁT
  • IDEÁLIS TERMÉSZETESEN GÖNDÖR ÉS DAUEROLT HAJHOZ
  • SELYMESÍTI A FÜRTÖKET
  • SZÍNVÉDŐ
  • VEGÁN

Összetevők:

A BIO ZABTEJ MÁS ÖSSZETEVŐKKEL KIEGÉSZÍTVE CSÖKKENTHETI A TÖREDEZÉST ÉS KISIMÍTJA A KUTIKULÁT. A ZABMAG FEHÉRJÉKBŐL ÁLLÓ ZSÍRSAVAKAT TARTALMAZ, AMELYEK HIDRATÁLJÁK ÉS TÁPLÁLJÁK A HAJAT. A TERMÉSZETES FAGGYÚHOZ HASONLÓ PROFILLAL A ZABMAGBÓL SZÁRMAZÓ ZSÍRSAVAK VÉDŐRÉTEGET KÉPEZNEK ÉS MINIMALIZÁLJÁK A NEDVESSÉGVESZTESÉGET.
SZÓJABABOLAJ ÚGY TERVEZTÉK, HOGY MÁS ÖSSZETEVŐKKEL EGYÜTT MŰKÖDJÖN, HOGY A NEDVESSÉGET A HAJBA ZÁRJA. SEGÍT A TEXTÚRA FINOMÍTÁSÁBAN ÉS TERMÉSZETES FÉNYT KÖLCSÖNÖZ. A FOSZFOLIPIDEK MAGAS SZINTJE AZT JELENTI, HOGY EZ A NÖVÉNYI EREDETŰ OLAJ BŐRPUHÍTÓ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK, AMELYEK EZT AZ ÖSSZETEVŐT KIVÁLÓ VIVŐOLAJJÁ TESZIK, SEGÍTVE MÁS, JÓTÉKONY ÖSSZETEVŐKET JUTTATNI A HAJBA A KÖNNYŰ NEDVESSÉGMEGTARTÁS ÉRDEKÉBEN.
A RICINUSMAGOLAJ SEGÍT JAVÍTANI A FÉNYESSÉGET ÉS A TÖREDEZETTSÉGET, MIVEL GAZDAG RICINOLSAVBAN, EGY HOSSZÚ LÁNCÚ ZSÍRSAVBAN, AMELY SEGÍT KISIMÍTANI ÉS FINOMÍTANI A HAJ SZERKEZETÉT. EZ A PROFIL AZT IS JELENTI, HOGY TÖKÉLETES NEDVESSÉGMEGKÖTŐ ANYAG, A NEDVESSÉG LEZÁRÁSÁRA ÉS A HAJSZÁLAK TÁPLÁLÁSÁRA A KÖRÜLÖTTÜNK LÉVŐ LEVEGŐBŐL.

 

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password