bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

KILLER.WAVES

9699 Ft (nettó: 9699 Ft)

KILLER.WAVES
150ml
- +
Cikkszám: kmkillew Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

KILLER.WAVES

Súlytalan permet vékony szálú hullámos vagy göndör hajra.

A KILLER.WAVES a szempillák megvastagítására és meghosszabbítására használt technológiát alkalmazza, kiemeli és felerősíti a haj természetes hullámait. Hidratálja és nem engedni lelapulni a göndör fürtöket és hullámokat. Súlytalan összetevőivel, mint a majomkenyérfa és a hibiszkusz virágkivonat, felveszi a harcot a szöszös végekkel is.

TULAJDONSÁGOK

  • Anti-Frizz (szöszölödés mentesít)
  • Parabén mentes
  • Hidratál
  • Erősíti a hajat
  • Természetes érzést és rugalmasságot ad
  • Súlytalan

ÖSSZETEVŐK
Majomkenyérfa mag kivonat:  A majomkenyérfa akár 6.000 évig is él, magjából nyert értékes energia hidratálja a hajat, növeli a hajszálak rugalmasságát.
Hibiszkusz virág kivonat (Rosella): M
agas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat, valamint az A, C és E vitaminokat. Könnyen beépül a hajszálakba és segít felvenni a harcot az oxidációs folyamatok elleni küzdelemben. Növeli a haj rugalmasságát, erőt és ragyogást kölcsönöz.
​Javítja a haj felületét.

Biotinoyl Tripeptide -1: A szempilla vastagításánál és hosszabbításánál is használt technológia, mely megerősít a hajszálakat, miközben védőréteget képez rajtuk.

ALKALMAZÁSA

Permetezd törölköző száraz hajra, még formázás előtt.
Használható önmagában vagy más styling termékekkel kombinálva is.

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password