bejelentkezés + info  +36 30 755 48 34

Fel

Üzlet

Tangle Teezer Wet Detangling

5500 Ft

Hajkefe a rakoncátlan és töredezett hajra

Típus Millennial Pink
Tangle Teezer Wet Detangling termékleírás

Hogyan fogjunk hozzá a nehezen kezelhető tincsek kifésüléséhez? A Tangle Teezer Wet Detangling hajkefe a rakoncátlan és kreppesedő hajra bármelyik gubanccal játszva elbánik. A különleges fésűfogaknak köszönhetően a haj töredezésétől és károsodásától sem kell tartania, sőt! Ha ezzel a stílusos segítőtárssal fésülködik, frizurája mindig szikrázóan fényes és puha tapintású lesz.

 

Tulajdonságai:

  • hajlékony sörtéinek köszönhetően a kifésülés közben nem károsítja a hajat
  • nem húzza a hajat, így bármilyen hajtípus könnyedén kifésülhető vele
  • a sörték jól csúsznak a hajszálak között
  • ergonomikus kialakítása jól belesimul a tenyérbe
  • gyönyörű fényt és simaságot kölcsönöz a hajnak
  • egyszerűen tisztítható

 

Használata:
A hajat tincsenként, a hajtövektől a hajvégek felé haladva fésülje át.

 

- +

Leírás

Tangle Teezer a márkáról

A Tangle Teezer egy figyelemreméltó márka a hajápolás területén. A gyönyörű és egészségesnek tűnő haj eléréséhez oda kell figyelnünk a megfelelő sampon, kondicionáló és más hajápoló készítmények kiválasztására. Nem szabad viszont elfelejtkeznünk a hajápoláshoz használt eszközökről sem. A Tangle Teezer a fésűk és hajkefék között az abszolút első a vizes vagy száraz haj könnyű és gyengéd fésülése terén. A forradalmi technológia, a felhasznált alapanyagok és a nem mindennapi design tették sikeressé az egész világon a Tangle Teezert a gyermekek és felnőttek körében is.

 

A Tangle Teezer használata nagyon kellemes és nem erőszakos módja a fésülködésnek, nem roncsolja és nem tépi a hajat. A finom rugalmas anyagból készült sörték specifikus elhelyezkedése varázsolja nagyon könnyűvé a fésülködést. Képes megbirkózni a rakoncátlan vagy a hullámos hajjal is. Egyáltalán nem véletlenül vált a Tangle Teezer világ szenzációvá a fodrászok és az egyszerű felhasználók körében is.

 

Ki e szenzációs segédeszköz tervezője és a könnyű fésülködés szimbóluma? Saun Pulfrey angol fodrász 2004 –ben mutatta be a nem mindennapi hajkefe első prototípusát, de nem volt valami nagy sikere. A befektetőket nem nyerte meg egy éppen e célt szolgáló televíziós show –ban sem, de mégsem adta fel, és meg volt győződve arról, hogy az ötlete jó. Egy évvel később a Birmingham –i vásáron felkeltette a Boots e-shop üzletkötője figyelmét, és elkezdték forgalmazni a fekete Tangle Teezert. A valódi törést és sikert a rózsaszínű változat forgalomba hozatala hozta el. A nyereség gyorsan nőtt, és jöttek az elismerések is egymás után.

 

Mára a Tangle Teezer a legforgalmazottabb hajkefe Nagy-Britanniában, valamint a világon percenként 8 darabot adnak el belőle. Már több sorozata és színváltozata is a rendelkezésünkre áll. A Tangle Teezer Original termékbe beleszeret mindenki. Nagyszerű ergonómikus forma, hogy beleilljen a kezünkbe, nem tépi a hajat és minimális erőfeszítéssel érhető el a gyönyörű és egészséges hatású haj. A Tangel Teezer Compact hajkefét bárhová magával viheti. A kis méretének köszönhetően minden táskában és retikülben elfér. A Tangle Teezer Aqua Splash leginkább a vizes haj fésülésére lett kifejlesztve, valamint a Tangle Teezer Salon Elite teljesen új és mégjobb design –t mutat be.

 

A Tangle Teezer kefe mindenképpen az alap „must have“ készlethez tartozik, tehát muszáj hogy legyen az alap kozmetikai készletében. A hasznos tulajdonságok, nem mindennapi design, a használat variabilitásának kivételes kapcsolata teszi a Tangle Teezer –t varázslatos élménnyé, mely elérhető áron kapható. Felejtse el a hajvégek töredezését, sérült hajgyökereket, kellemetlen hajtépést – eljött a Tangle Teezer kora!

 

További információk

Szín

Midnight Black, Millennial Pink, Raspberry Rouge

Minden termék amivel dolgozunk, ártalmatlan a környezetre, nem roncsolja a hajat és előállításuk során nem történt állat kísérlet!
Nincs engedélye a regisztráció

Reset Password